Zou het dan nu gaan lukken?
Deze reis staat al even in de planning, sterker nog, vorig jaar waren de tickets al gekocht toen Corona toesloeg. Dat was de tweede keer dat het niet ging lukken. De eerste keer kwamen we er net op tijd achter dat een dag na vertrek de Ramadan zou beginnen. Niet de meest ideale tijd om door Jordanie te reizen.
Dit jaar in mei nieuwe tickets gekocht en 3 weken geleden gehoord dat onze vlucht niet door zou gaan, alweer. Gelukkig vliegen er meer maatschappijen en inmiddels staan de tickets via Royal Jordanian Air in optie. Met nog iets meer dan 3 weken voor vertrek toch weer even spannend, reisdagen aan moeten passen en zelfs ook het reisplan.
Toch heb ik goede hoop dat het nu gaat lukken.
Samen met Yvonne ga ik dus roadtrippen door Jordanie. Van Amman naar de dode zee om eens te ervaren hoe het is om niet te zinken in het water. Normaliter doe ik dat wel want mijn zwemskills zijn niet optimaal. Daarna gaan we door naar Dana, Petra, Wadi Rum, Akaba en Madaba. Daar hebben we 2 weken voor uitgetrokken, van 22 september tot 6 oktober. Een mooie combi van cultuur snuiven en relaxen.
Nog even de PCR test goed afronden en dan staat niets ons meer in de weg....zou het dan eindelijk gaan lukken?
Uiteraard ga ik weer een verslag schrijven van alle ervaringen. Niet alleen voor de thuisblijvers maar ook voor mezelf. Laatst nog even de andere blogs doorgelezen en dan ben je toch even op reis achter je beeldscherm.
Omdat je bij eerdere reizen op de mailinglist stond heb ik je nu ook weer toegevoegd. Wil je dit niet dan is het een kwestie van even afmelden.
Kus,
Danielle
Leuk om alle verhalen weer mee te beleven.
Hoop dat het allemaal gaat lukken met de tickets
En jullie deze reis dan toch echt kunnen gaan maken
Liefs Gerda & Wim